Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Welkom op de website van het Platform Medezeggenschap MBO.

×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Hoe krijgt u organisaties en mensen in organisaties in beweging als u niet direct de leiding over hen hebt? Bijvoorbeeld wanneer u in het mbo de banenafspraak in uw portefeuille hebt en voor het realiseren daarvan het lijnmanagement hard nodig hebt. Wanneer u de opdracht hebt gekregen om het vitaliteitsbeleid op poten te zetten. Of wanneer u uw achterban wilt meenemen in uw advies. Hoe creëer je ‘verandermassa’ uit individuele verandergevallen?
 
Mensen in organisatie in beweging brengen. Daarover gaan de werksessies die de SOM en begin november organiseert samen met facilitator Pepijn Nicolas van Over de Brug. Een bijeenkomst van en voor ondersteunende professionals, coördinatoren, beleidsadviseurs, managers en OR-leden in het mbo die werken in situaties waar het resultaat afhangt van de mate waarin een achterban in beweging komt. De werksessies hebben een hoog doe-gehalte. We koppelen praktijkvragen aan vakkennis en leren door ervaringen uit te wisselen en nieuwe ideeën direct uit te proberen. SOM nodigt u graag uit om deel te nemen!
 


Wanneer en waar?


§  Woensdag 2 november van 10.00 tot 13.00 uur bij ROC Midden Nederland in Nieuwegein
§  Vrijdag 4 november van 10.00 tot 13.00 uur bij ROC Tilburg in Tilburg.
§  Dinsdag 8 november van 10.00 tot 13.00 uur de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle
Aanmelden
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan via de website. Op het formulier kunt u aangeven naar welke dag uw voorkeur uitgaat. Het hoeft niet, maar u leert meer als u iemand uit uw eigen (te bewegen) achterban meeneemt. Meld deze persoon wel aan. Als u specifieke vragen wilt onderzoeken, voelt u vrij deze dan aan ons te mailen. Wij houden daar dan rekening mee bij de opzet van de werksessie.
 
Vragen?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de werksessie? Neem dan contact op met Maaike Sauerborn, adviseur SOM via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of  06 – 27887253.
 
We zien u graag in november.

Save

Save

Save

Save

Save

web 680 website Magazine Functiemix templates v1A pag 1 9 opgemaakt versie 2 1

De jaarlijkse Tweedaagse van het Platform Medezeggenschap werd bezocht door rond 300 vertegenwoordigers van ondernemingsraden uit het hele land. Het thema dit jaar was: 'Naar een toekomstbestendig personeelsbeleid’. Centraal in de ochtend stond de presentatie van het boek ‘De functiemix in het MBO, een verkenning' dat aan alle deelnemers werd uitgereikt. De inhoud van dit boek, bedoeld als een handreiking aan ondernemingsraden en bestuurders, werd besproken in werkgroepen waaraan alle aanwezigen hebben deelgenomen.

 

 

web 700 A Magazine werkdruk concept 1

De Handreiking is op het voorzittersoverleg 8 februari uitgereikt. U kunt deze ook online raadplegen.

Klik hier voor de 'Handreiking Werkdruk' van het platform. Uitgave februari 2019.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF