Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Cursusdata 2019

Welkom op de website van het Platform Medezeggenschap MBO.

web Banner cursus 2019

×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Hoe krijgt u organisaties en mensen in organisaties in beweging als u niet direct de leiding over hen hebt? Bijvoorbeeld wanneer u in het mbo de banenafspraak in uw portefeuille hebt en voor het realiseren daarvan het lijnmanagement hard nodig hebt. Wanneer u de opdracht hebt gekregen om het vitaliteitsbeleid op poten te zetten. Of wanneer u uw achterban wilt meenemen in uw advies. Hoe creëer je ‘verandermassa’ uit individuele verandergevallen?
 
Mensen in organisatie in beweging brengen. Daarover gaan de werksessies die de SOM en begin november organiseert samen met facilitator Pepijn Nicolas van Over de Brug. Een bijeenkomst van en voor ondersteunende professionals, coördinatoren, beleidsadviseurs, managers en OR-leden in het mbo die werken in situaties waar het resultaat afhangt van de mate waarin een achterban in beweging komt. De werksessies hebben een hoog doe-gehalte. We koppelen praktijkvragen aan vakkennis en leren door ervaringen uit te wisselen en nieuwe ideeën direct uit te proberen. SOM nodigt u graag uit om deel te nemen!
 


Wanneer en waar?


§  Woensdag 2 november van 10.00 tot 13.00 uur bij ROC Midden Nederland in Nieuwegein
§  Vrijdag 4 november van 10.00 tot 13.00 uur bij ROC Tilburg in Tilburg.
§  Dinsdag 8 november van 10.00 tot 13.00 uur de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle
Aanmelden
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan via de website. Op het formulier kunt u aangeven naar welke dag uw voorkeur uitgaat. Het hoeft niet, maar u leert meer als u iemand uit uw eigen (te bewegen) achterban meeneemt. Meld deze persoon wel aan. Als u specifieke vragen wilt onderzoeken, voelt u vrij deze dan aan ons te mailen. Wij houden daar dan rekening mee bij de opzet van de werksessie.
 
Vragen?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de werksessie? Neem dan contact op met Maaike Sauerborn, adviseur SOM via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of  06 – 27887253.
 
We zien u graag in november.

Save

Save

Save

Save

Save

700 2 vz overleg 2019 website Platform VZ overleg 08022019 0R3A8947

Afgelopen vrijdag 8 februari was er weer het jaarlijkse voorzittersoverleg van het Platform Medezeggenschap.

Meer dan 50 vertegenwoordigers van ondernemingsraden uit het hele land waren aanwezig. Twee thema's 'werkdrukplan' en 'functiemix' kwamen uitgebreid aan de orde.

web zaal Platform VZ overleg 08022019 0R3A8936

Veel aandacht voor de informatie over  het werkdrukplan door Hans van Dinteren.

 

web 700 A Magazine werkdruk concept 1

De Handreiking is op het voorzittersoverleg 8 februari uitgereikt. U kunt deze ook online raadplegen.

Klik hier voor de 'Handreiking Werkdruk' van het platform. Uitgave februari 2019.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF