• Jaarvergadering 1 okt

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Welkom op de website van het Platform Medezeggenschap MBO.

Bent u ook alweer begonnen?

Wij zijn er flink druk mee, nu en in de afgelopen weken: de Tweedaagse 2016.

Het heeft wat zweetdruppeltjes en vele uren inzet gekost, maar het belooft weer een goede Tweedaagse te worden. Dat zijn we trouwens aan onszelf verplicht; ons imago staat immers op het spel! Kan het nog wel zo goed of zelfs beter worden dan vorig jaar? Ons doel is altijd om actueel te zijn en dat lukt ook deze keer weer met het thema dat we gekozen hebben: ‘Professionele Ruimte’, waarbij ‘vertrouwen’ het sleutelwoord is.

 

We hebben gesprekken gevoerd met de inleiders, teleurstellingen verwerkt, omdat er af en toe iemand niet blijkt te kunnen komen op wie je eigenlijk al gerekend had. Dan is het improviseren, bellen en kijken of een vervanger gevonden kan worden. En dat is lastig, in de vakantietijd. Maar het ziet er (weer) naar uit dat het goed lukken gaat dit jaar. In de komende tien dagen nog wat mensen ontmoeten, de puntjes op de spreekwoordelijke i zetten, afspraken maken over de inhoud van workshops, en zorgen dat het programma er goed komt uit te zien. Foto’s opvragen van de sprekers en eventueel wat achtergrondinformatie van ze. Dan drukproeven, goed lezen en trachten fouten te herstellen of te voorkomen. Veel tijd is er niet meer, want straks in september gaat de energie zitten in de indeling van de werkgroepen en de collegiale consultatie, indeling hotels, afspraken met Kontakt der Kontinenten, afmeldingen enz. enz.

De tent zit straks weer helemaal vol. En dat maakt het alle inspanningen waard.

Het bestuur van het Platform hoopt dat u een prettige vakantie heeft gehad. Samen met u maken we er weer een boeiende en inspirerende Tweedaagse van.

Save

Save

Save

Save

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF